Ilie Bolojan va decide daca va candida la Primaria Oradea

Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, a declarat ca va decide in doua saptamani daca va candida la Primaria Oradea.
“Eu va pot face doua precizari. Una este de interes general: daca suntem cat de cat obiectivi, Oradea are nevoie de o relansare. Cealalta, este de nivel personal: eu stiu ce am de facut si in maximum doua saptamani voi anunta care este decizia mea”, a declarat secretarul general al Guvernului.

Solicitat cu alta ocazie de ziaristi sa raspunda cu privire la posibilitatea acestei candidaturi, Ilie Bolojan a raspuns ca nu o exclude, insa ea poate fi luata in calcul doar daca sunt respectate cateva conditii decente pentru orice fel de candidat. In primul rand, spunea el, este nevoie sa stii cu ce cota pornesti, trebuie sa ai o echipa de incredere, care sa aiba dorinta de a face treaba, un program si o viziune. “Daca nu ai un program clar, bajbai, iar viziunea tine si de om. In aceste posturi e nevoie de oameni cu caractere puternice, nu de marionete, pentru ca altfel sunt in bataia vantului in toate sezoanele anului”, a subliniat Bolojan.

La randul sau, presedintele PNL Bihor, Cornel Popa, a declarat ca pentru sustinerea lui Bolojan a gandit organizarea unei “echipe serioase de manageri profesionisti, in frunte cu un profesionist.” “Vreau sa facem o conducere a municipiului asa cum nu a mai fost vreodata, ai carei membri vor subscrie unui singur deziderat: inscrierea municipiului Oradea, resedinta de judet, ca un reper in ceea ce inseamna administratia locala din Romania”, a spus precizat deputatul.