taban_oana.jpgSunt managerul unei clinici de stomatologie de succes si acest lucru imi ocupa majoritatea timpului. Cand am lansat acest proiect, DENT ESTET, cu un deceniu in urma, mi-am propus sa respectam un principiu: sa oferim excelenta in stomatologie, prin experienta si tehnologie de avangarda. Nu a fost usor, dar am reusit sa devenim si sa ramanem cel mai important furnizor de excelenta in serviciile medicale de stomatologie pentru intreaga familie.

Director General DENT ESTET, Oana TABAN

Nu e usor sa fii lider intr-un domeniu in care medicina avanseaza in fiecare an si mai ales intr-un domeniu in care, la frontiera dintre estetica si medicina, clientii au asteptari uriase. De aceea am cautat in permanenta stomatologi cu foarte multa experienta si am investit in echipamente si tehnologii de ultima generatie. Si cu toate acestea, ani la rand, in timp ce intram in clinica, si seara cand plecam acasa, simteam ca mai trebuie facut ceva. Multa vreme nu mi-am dat seama ce, apoi, intr-o buna zi, pe cand ma gandeam la copiii mei, am realizat ce lipsea: fusesem prea mult timp manager si uitasem ca sunt si parinte. Uitasem ca un copil este lumina familiei si ca el merita toata atentia noastra.

DENT ESTET este excelenta in servicii de stomatalogie pentru toata familia, dar simteam ca putem face mai mult pentru copii. O clinica numai pentru ei ! Asta a fost revelatia mea acum cateva luni, si de atunci nu am mai putut dormi linistita.

Asa s-a nascut conceptul DENT ESTET 4 KIDS! De la idee la realitate a fost apoi un proces lung de framantari si cautari, pentru ca DENT ESTET 4 KIDS trebuia sa devina locul in care parintii si copiii vin cu bucurie, o feerie pentru cei mici si pentru cei mari care ii insotesc, deopotriva.

Stiati ca una dintre cele mai frecvente intrebari primite de la clientii nostri care au copii este legata de varsta optima cand ar trebui sa fie efectuata prima vizita la dentist? Si eu sunt mama