Guvernul a aprobat un pachet de acte normative prin care aloca fonduri catre unele bugete locale

Guvernul a probat un pachet de hotarari prin care aloca fonduri catre unele bugete locale pentru finantarea unor cheltuieli curente si de capital.
Astfel, judetul Giurgiu a primit cinci milioane de lei din fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, iar bugetul judetului Cluj a fost suplimentat cu 15 milioane de lei, in vederea finantarii etapei a doua a obiectivului de investitii Parc Industrial “Tetarom 3”, pentru realizarea infrastructurii si a retelei de utilitati.

O alta hotarare se refera la alocarea sumei de 34,542 de milioane de lei pentru bugetele locale din judetele Bacau, Bihor, Cluj, Covasna, Galati, Harghita, Iasi, Maramures, Mures, Olt, Satu Mare, Salaj, Suceava si Teleorman.

Banii vor fi utilizati pentru realizarea unor lucrari de reparatii, reabilitare si modernizare a unor tronsoane de drumuri comunale si judetene, a unor strazi si ulite, precum si a unor poduri si podete, pentru executarea si finalizarea unor obiective de investitii de interes local – camine culturale, sali de sport si scoli – si pentru modernizarea si extinderea retelelor de alimentare cu apa si de canalizare.