barbu_nicolae3.jpgPrimarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că locuitorii oraşului pot sta liniştiţi la acest final de an privind asigurarea energiei termice pentru că Guvernul a aprobat acordarea în acest sens a sumei de 2,5 milioane de lei din fondul de rezervă.

„Se vede clar că alianţa USL încă funcţionează pentru că Liviu Dragnea împreună cu Daniel Chiţoiu au aprobat acordarea unui ajutor de urgenţă din fondul de rezervă pentru asigurarea încălzirii în municipiul Giurgiu la acest final de an”, a afirmat Barbu.

El spune că municipalitatea a solicitat suma de 5 milioane de lei, aceasta fiind necesară pentru asigurarea încălzirea pentru toată iarna, dar şi suma acordată este suficientă pentru că locuitorii oraşului pot sta fără griji până în luna ianuarie 2014, când va fi depăşită această perioadă grea.

Primarul Barbu a spus că mai are un motiv de mulţumire deoarece şi în acest an Guvernul a acordat fondurile necesare pentru plata la zi a salariilor însoţitorilor persoanelor cu handicap, în municipiul Giurgiu fiind restanţe la aceste plăţi de aproximativ trei luni de zile. AGERPRES