GRADINARIU IMPORT-EXPORT a inaugurat primul sistem de containere subterane pentru deşeuri

gradinariu_logo.jpgPe data de 24 iunie, SC GRADINARIU IMPORT-EXPORT SRL împreună cu SC ECO-SAL SA Mediaş a organizat la Mediaş simpozionul “Soluţii moderne de gestionare a deşeurilor”.

Scopul simpozionului a fost reprezentat de promovarea proiectului: “Sisteme subterane de colectare a deşeurilor – o nouă provocare în managementul deşeurilor în municipiul Mediaş”, prezentarea modului în care rezultatele proiectului pot fi aplicate şi de către alte autorităţi locale din România şi dezvoltarea parteneriatelor în vederea realizării proiectelor şi programelor de interes comun.

În cadrul evenimentului au fost susţinute prezentări de către specialiştii companiei GRADINARIU IMPORT-EXPORT SRL, a fost prezentat portofoliul de produse de salubrizare şi au avut loc discuţii cu furnizorii externi ai companiei.

De asemenea, a fost inaugurat primul punct de colectare a deşeurilor din municipiul Mediaş, prevăzut cu containere subterane pentru deşeurile de hârtie/carton, sticlă şi plastic.

Simpozionul organizat la Primăria Mediaş s-a bucurat de o participare numeroasă, fiind prezenţi reprezentanţi ai instituţtiilor administraţiei publice locale, regionale şi centrale, ai Asociaţiei “ECONORD Sibiu” precum şi ai altor unităţi administrativ-teritoriale din ţară, consilieri locali, respectiv şi repezentanţii altor societăţi prestatoare de servicii de salubritate.