“Ghidul utilizatorului de telefonie fixa” va ajunge in cutiile postale din intreaga tara

Pe 1 iunie a inceput distributia “Ghidului utilizatorului de telefonie fixa”, publicat de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii. 1.850.000 de exemplare din cele 2 milioane care au fost tiparite vor fi plasate in urmatoarele 15 zile in casutele postale ale familiilor din toate resedintele de judet din tara.
“Ghidul utilizatorului de telefonie fixa” informeaza cu privire la drepturile utilizatorilor de servicii de telefonie, contine lista furnizorilor care ofera servicii de telefonie fixa, informatii despre numarul unic pentru apeluri de urgenta – 112 – si despre utilizarea numerelor cu regim special (de tip 08 sau 09) si selectarea transportatorului. De asemenea, pliantul contine lista intrebarilor esentiale pe care ANRC ii sfatuieste pe utilizatori sa le adreseze furnizorilor inainte de achizitionarea serviciilor de telefonie fixa.

Brosura de informare poate fi gasita la oricare dintre sediile Oficiilor Teritoriale ale ANRC precum si la Biroul de Relatii cu Publicul din cadrul sediului central al Autoritatii, si se distribuie gratuit. Informatii mai detaliate despre toate subiectele abordate in brosura sunt disponibile in