Ghid gratuit de comunicare pentru institutiile publice

Asociatia pentru Integrare Civica Euro-Atlantica (AICEA) a lansat un ghid practic de comunicare si relatii publice, lucrare ce va fi distribuita gratuit institutiilor publice, primarilor si oricarui cetatean care va dori sa o consulte.
Presedintele AICEA, Vasile Lolea, a precizat ca lucrarea este disponibila atat in format electronic, cat si tiparita, si este destinata in principal primarilor, consilierilor locali, functionarilor publici si membrilor organizatiilor non-guvernamentale.

Ghidul cuprinde notiuni despre relatii publice, comunicare organizationala, relatii cu presa, tehnici de corespondenta si secretariat, managementul situatiilor de criza, tehnici de manipulare si o anexa cu reglementari legislative.

Lolea a spus ca, in urmatoarele sase luni, organizatia pe care o conduce va colecta opinii de la utilizatorii lucrarii, iar anul viitor o va reedita tinand seama de sugestiile utilizatorilor.

AICEA este o organizatie non-guvernamentala fara scop lucrativ, bazata pe voluntariat, care militeaza pentru apararea drepturilor omului, dezvoltare comunitara, informare si educatie civica, implicarea cetatenilor in politicile locale.