funargheorghe.jpgPresedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ca secretarul general al formatiunii, Gheorghe Funar, va intra in cursa pentru Primaria Municipiului Cluj-Napoca.
Acesta a spus ca, la ultimul Birou permanent al partidului, Funar si-a aratat disponibilitatea de a candida pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca, la concurenta cu Emil Boc (Partidul Democrat Liberal). „Persoana care va candida din partea PRM la Primaria Cluj-Napoca este fostul primar Gheorghe Funar, secretarul general al formatiuni noastre. Senatorul Gheorghe Funar il va zdrobi in alegeri pe Emil Boc si va castiga Primaria Clujului”, a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Acesta si-a exprimat increderea ca pe Funar il vor vota si multi cetateni de etnie maghiara, care, in opinia sa, „s-au saturat de afacerile si incompetenta profitorilor de la UDMR, PSD, PNL sau PD-L”. „E timpul ca experimentul primarului navetist pe ruta Cluj-Bucuresti-Cluj, pe nume Emil Boc, sa ia sfarsit”, a spus Corneliu Vadim Tudor.