Gheorghe Flutur a inaugurat modernizarea CRRN Sasca, realizată prin POR

flutur_gheorghe_2008.jpgPreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a inaugurat, joi, lucrările de modernizare a Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din localitatea suceveană Sasca Mică, investiţie realizată în baza a două proiecte europene prin Programul Operaţional Regional (POR).

Este vorba despre ”O nouă viaţă în centru – o poartă deschisă spre societate” şi ”Gospodina”, investiţii care se ridică la aproximativ patru milioane de euro. Flutur a spus că Centrul de la Sasca a ajuns astfel unul dintre cele mai moderne din România fiind realizat la standarde europene şi cu costuri de 90% faţă de valoarea iniţială.

Preşedintele CJ Suceava a fost mulţumit de lucrările realizate la centrul de la Sasca apreciind că, în prezent, unitatea dispune de cea mai modernă cantină şi de cea mai modernă spălătorie, la aceste două capitole reuşind să devanseze Universitatea ‘Ştefan cel Mare’ din Suceava.

”POR începe să prindă contur pe diverse capitole, inclusiv pe social şi sănătate”, a spus Flutur. Centrul de Recuperare şi Reabilitare Psihiatrică din Sasca Mică are peste patru sute de beneficiari. AGERPRES