firea_gabriela2.jpgPrimarul general ales al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că luni se va întâlni cu primarii de sector pentru a analiza proiectele urgente.

„Luni dimineaţă avem deja o întâlnire cu toţi primarii de sector. Sunt rugaţi să vină cu toate urgenţele pe care le avem la primăriile de sector şi care au fost blocate la Primăria Generală a Capitalei pentru că era nevoie de anumite parteneriate sau aprobări în fostul Consiliu General. Sunt proiecte extrem de importante pentru sectoarele Capitalei. Am vorbit despre măsuri comune pe care trebuie să le luăm, spre exemplu, în ceea ce priveşte centura Capitalei”, a afirmat Firea, joi, la Antena 3, înainte de depunerea jurământului pentru funcţia de primar general.

Ea le-a promis bucureştenilor că se va prezenta în faţa lor după patru ani de mandat cu realizări, şi nu cu scuze. „Voi face apel la bucureşteni ori de câte ori va exista o sincopă, o voi anunţa, voi face o presiune legală, dar publică către toate instituţiile care au în subordonare anumite obiective sau bugete, pentru că nu mi se pare onest să vii după un mandat de patru ani să găseşti scuze şi eschive de ce nu ai realizat ceea ce ai propus. Vreau să vin cu realizări, şi nu cu scuze. (…) Voi fi extrem de dornică să dialoghez cu fundaţiile, cu asociaţiile, cu cetăţenii care nu activează într-o formă de asociere pentru a afla ‘de la firul ierbii’ care sunt adevăratele probleme şi cum putem să le rezolvăm împreună cu Parlamentul, cu Guvernul”, a mai spus edilul şef ales. AGERPRES