zetea_gabriel.jpgLiderul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat că modificarea grilei de salarizare în administraţia locală va aduce performanţă şi implicare. El a susţinut că de multă vreme era aşteptată modificarea grilei de salarizare în administraţia publică locală, iar, odată realizat acest obiectiv, performanţă va fi cuvântul de ordine în fiecare comunitate.

„Este o cerinţă veche a aleşilor locali, a primarilor şi a preşedinţilor de consilii judeţene, aceea de a avea posibilitatea de a lucra în administraţie cu oameni competenţi. Angajaţii competenţi cer salarii decente, iar în prezent este bine ştiută diferenţa existentă între salariile din administraţie şi celelalte instituţii ale statului. Diferenţa este imensă, iar datorită faptului că în administraţie remuneraţia este foarte mică, personalul calificat îşi căuta de lucru în altă parte”.

„Considerăm că măsura aceasta va duce la performanţă în administraţia locală şi judeţeană. Este o lege aşteptată de mult. Liviu Dragnea merită toate felicitările noastre şi îl asigurăm de întreaga susţinere a PSD Maramureş în tot ceea ce va întreprinde, precum şi în toate măsurile pe care le va propune în viitor. Faptul că provine din administraţia publică este un lucru notabil şi dovedeşte că are tot interesul să ajute primăriile şi consiliile judeţene”, a afirmat Gabriel Zetea. AGERPRES