Pe 25 ianuarie, 40 de functionari publici ai Primariei Rm.Valcea au primit Permisele ECDL de la coordonatorii centrului acreditat ECDL SC Inform SRL, unde si-au sustinut examenele promovate.
Primaria orasului Rm. Valcea are de acum angajati europeni, continuandu-se Strategia Guvernului de Informatizare a administratiei publice care face parte din Strategia de Integrare Europeana a Romaniei.

Inmanarea permiselor ECDL a avut loc in prezenta primarului municipiului Rm. Valcea, Mircia Gutau, care si-a exprimat acordul pentru instruirea si certificarea tuturor angajatilor din cadrul primariei. La eveniment au participat directorul Directiei Investitii si Achizitii, Silviu Miftode, seful Corpului de Control, Vasile Avram, reprezentanti ai presei locale, dar si coordonatorii centrului INFORM, Doru Gherzan si Petru Cojocaru, care au tinut sa le multumeasca si sa-i felicite pe toti cursantii pentru perseverenta cu care s-au pregatit.

Programul ECDL (European Computer Driving Licence) se bucura de recunoastere internationala in 146 de tari si este singurul program de certificare a cunostintelor de utilizare a computerului adoptat si recunoscut simultan de Consiliul Europei, prin Comisia ESDIS-Employment and Social Dimension of the Information Society si European Community Personnel Selection Office, de UNESCO si PNUD.