Fostul viceprimar de Baia Mare, Mircea Dolha, poate reveni pe post

dolha_mircea_.jpgMagistraţii Tribunalului Maramureş au admis în şedinţa, de miercuri, cererea lui Mircea Dolha (PSD) referitoare la suspendarea hotărârii privind înlocuirea sa din funcţia de viceprimar al municipiului Baia Mare.

Măsura este executorie, cu posibilitate de recurs în cinci zile de la comunicare. Imediat după aflarea verdictului, fostul viceprimar Mircea Dolha a spus că se mai gândeşte dacă va reveni în această funcţie sau îl va lăsa pe un alt coleg din partid să-i succeadă în funcţia de viceprimar.

Acesta a menţionat că nu a dorit altceva decât să se repare o nedreptate care i s-a facut de către consilierii liberali care au susţinut schimbarea sa din funcţia de viceprimar.

“Nu am atacat în contencios aceste hotărâri pentru că nu doream neapărat o funcţie de conducere. Lovitura aplicată de consilierii liberalilor ajutaţi de cei din PDL şi UDMR a fost nelegală şi am dorit să demonstrez acest fapt. Prima dată am fost eliberat din funcţia de primar interimar, apoi din cea de viceprimar, iar apoi urma eliberarea mea şi din postul de consilier local”, a declarat Mircea Dolha. Mircea Dolha a fost schimbat din funcţia de viceprimar în şedinţa de Consiliu Local Baia Mare din 15 iulie, în urma iniţiativei grupului de consilieri locali ai PNL. În locul său a fost numit consilierul local Zamfir Ciceu (PNL). AGERPRES