Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan (PNL), şi fostul primar Dumitru Nicolae (PSD) au inaugurat, luni, singurul bazin acoperit de înot din Galaţi situat în incinta Băii Comunale, după patru ani de modernizări.

Lucrările, în valoare de 5 milioane lei, începute în 2009, au fost coordonate, timp de trei ani, de fostul primar, care a reuşit să finalizeze partea de construcţii şi instalaţii, dar actualul primar este cel care i-a mai cerut constructorului refacerea unor lucrări de finisaje şi a reuşit dotarea cu mobilier şi punerea în funcţiune a instalaţiilor.

‘Acum totul este gata, cu dotări complete, inclusiv cu instalaţii de clorinat apa. Mă bucur pentru că, în sfârşit, copiii de la Liceul cu Program Sportiv vor putea să facă antrenamentele aici’, a spus primarul Marius Stan, care a evocat ‘dotările complete’ şi ‘instalaţia de clorinare’ tocmai pentru a reaminti că, pe 7 iunie 2012, primarul Dumitru Nicolae făcuse o inaugurare a bazinului de înot, dar bazinul nu a putut fi deschis publicului din cauză că lipsea un filtru de la instalaţia de dezinfectare a apei şi mai lipsea şi mobilierul.

Nici fostul primar nu i-a rămas dator lui Marius Stan, amintindu-i că are de terminat şi lucrările de la partea de ‘baie comunală’, cu cabinele de baie. ‘Nu te felicit, pentru că încă nu este terminată şi cealaltă parte. Parcă văd că dacă venim peste doi ani, tot neterminată va fi’, a spus Dumitru Nicolae.
La final, fostul şi actualul primar au renunţat la ‘înţepături’ şi au ciocnit o cupă de şampanie. AGERPRES