Webinarul Managementul Resursei Umane este o activitate în cadrul Comunității OSC-Administrație, pe platforma digitala  Administratie.ro. Participarea este GRATUITĂ pentru reprezentanții administrației publice centrale și locale, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul Microsoft Teams și va fi înregistrat. În cadrul webinarului veți avea posibilitatea de a adresa întrebări utilizând secțiunea Chat.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 8 Decembrie, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării și datele de conectare. În ziua premergătoare evenimentului veți primi un reminder pe email, cu detaliile de acces la webinar, iar dacă ați completat și telefonul dumneavoastră un sms de reminder în ziua când are loc întâlnirea.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că aceste detalii de acces la webinar nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru înscrierea GRATUITĂ la webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos.