Webinarul Management Modern în Administrație este o activitate în cadrul Comunității OSC-Administratie. Participarea este GRATUITĂ pentru reprezentanții din administrația publică locală și centrală, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos. Evenimentul se va desfășura online, pe Teams, și va fi înregistrat. În cadrul întâlnirii veți avea posibilitatea de a adresa întrebări utilizând secțiunile Chat sau Q&A.

Oameni și Companii poate declina înregistrarea la eveniment, înscrierea ca membru în comunitate și/sau abonarea la newsletter, după caz, în măsura în care rolul/funcția declarat/ă în cadrul formularului nu se află în sfera de activitate și interese vizate de Comunitatea OSC-Administratie.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 20 octombrie, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării și datele de conectare. În ziua premergătoare evenimentului veți primi un reminder pe email, cu detaliile de acces la webinar, iar dacă ați completat și numărul de telefon, un sms în ziua evenimentului. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că detaliile de acces la întîlnire nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.
Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale. Aceste date pot fi dezvăluite partenerilor comunității OSC-Administratie pentru această întâlnire. Mai multe detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

Pentru înscrierea GRATUITĂ, vă rugăm să completați formularul de mai jos.