Aceasta actiune face parte din programul de activitati al comunitatilor business/profesionale dezvoltate de Oameni si Companii. Completand formularul de participare de mai jos deveniti membru al comunitatilor noastre, calitate in care veti putea primi invitatii la activitati in cadrul acestor comunitati sau informatii relevante despre aceste comunitati.

Comunicarile noastre pot contine uneori si informatii cu caracter comercial furnizate de ceilalti membrii ai comunitatii. Aveti in permanenta posibilitatea de a solicita  informatii despre comunitatile din care faceti parte si puteti renunta in orice moment la calitatea de membru al comunitatilor noastre, in situatia in care veti dori acest lucru.

In calitate de membru al comunitatilor Oameni si Companii vom prelucra datele dumneavoastra personale pentru a va putea oferi serviciile corespunzatoare. Detalii despre modalitatea in care compania noastra prelucreaza datele dumneavoastra le puteti gasi aici.

Descriere Pachete

Categorie Conținut pachet
Pachet 1

(cu cazare)

● cazare pentru data de 12 decembrie 2019 (1 noapte), în cameră single (pat 1 persoană), la Grand Hotel Napoca;

● participare la seminar, pauză de cafea şi Gala Administratie.ro;

● cină festivă (12 decembrie 2019); mic dejun (13 decembrie 2019);

● mapa evenimentului.

Pachet 2 (fără cazare) ● participare la seminar, pauză de cafea şi Gala Administratie.ro;

● cină festivă (12 decembrie 2019);

● mapa evenimentului.

Pachet 3 (însoţitor) ● nu participă la seminar;

● cazare pentru data de 12 decembrie 2019 (1 noapte), în cameră dublă, împreună cu persoana pe care o însoţeşte, la Grand Hotel Napoca;

● cină festivă (12 decembrie 2019); mic dejun (13 decembrie 2019).