Focality este unul din liderii naționali consacrați în tehnologia informației, cu o experiență de peste 25 de ani în design-ul și implementarea soluțiilor software și hardware complexe.

De-a lungul anilor am clădit o echipă puternică de profesioniști care au înțeles și au dus mai departe o filosofie la baza căreia, mai presus de orice, se află valoarea umană.

Anul 2018 a fost un an al schimbărilor și al muncii susținute, arătând că efortul nostru a evoluat în direcții pozitive.

Respectând valorile care stau la baza companiei ne propunem ca anul acesta să abordăm, alături de soluțiile care ne-au consacrat, noi tehnologii pentru a crea soluții inovatoare.

Proiectele pe care le avem în desfășurare și cele pe care ni le dorim în portofoliu, complexe și inovative, necesită resurse umane cu un înalt nivel de senioritate. Ni-i dorim în echipă pe cei mai buni, pe cei mai talentați, suntem pregătiți să îi atragem și să îi păstrăm în proiecte remarcabile.

 

Furnizorul ieșean de servicii și soluții Focality angajează în următoarea perioadă, un numar important de resurse, pentru pozițiile deschise:

 Consultant SAP ABAP senior

 Consultant SAP IS-U senior

 Consultant Salesforce

 Developer Salesforce

 Tehnician instalații electrice

 Inginer sisteme de securitate

Descopera-ți viitorul aici! Alătură-te echipei noastre de profesioniști pentru a fi parte din construcția unor soluții care unesc lumea fizică cu cea digitală.

 

Pentru că suntem într-o evoluție constantă, evoluăm și ca echipă.

Te așteptăm în echipa noastră.

 

Detalii:

www.focality.ro

 

https://www.facebook.com/focality.ro/

https://www.linkedin.com/company/focality

https://www.glassdoor.com/Jobs/Focality-Jobs-E2508514.htm