Restaurantul Little Texas din Iasi este locul in care unicitatea si autenticitatea se regasesc in cele peste 100 de preparate, pregatite dupa retete traditionale americane. Atmosfera specifica Vestului Sălbatic este intregita cu adevarat doar de gusturi, arome si combinatii alese, toate menite sa va surprinda.

In acest an, sarbatorim unicitatea, reflectata atat in decorurile inedite si atmosfera primitoare, specific texane, dar si prin meniul Tex-Mex. Intre 19 si 25 ianuarie restaurantul Little Texas va invita la Tacos Special Week.

Tacos este una dintre specialitatile mexicane, care porneste de la o tortilla coapta usor, umpluta cu ingrediente alese cu grija: carne marinata, legume, orez, totul acoperit cu sosuri aromate si neasteptat de delicioase!

Bubba Gump Tacos, El Gringo Tacos, Texan Tacos sunt doar cateva dintre preparatele delicioase din meniul special, care pot fi savurate la un pret cu 20 % mai mic.

Doar in aceasta saptamana puteti incerca noutatile apetisante, pregatite după retete mexicane autentice, gata să te incante – Chicken Fried Tacos, cu piept de pui pregatit in tigaie, condimente americane Taco si servit cu sos aromant de avocado si smantana cremoasa, Spicy Beef Tacos, din carne Taco de vita, condimentata cu praf chilli, ardei iuti si coriandru proaspat sau Fish Tacos, cu peste alb pregatit la gratar si legume proaspete.

Savureaza fiesta gusturilor surprinzatoare si a combinatiilor delicioase la Little Texas!

Rezervari si informatii la 0232-272.545