In perioada 31 august – 3 septembrie a avut loc la Suceava cea de-a III-a editie a Expozitiei Nationale de Constuctii si Instalatii CAMEX, cea mai importanta expozitie nationala dedicata constructiilor din zona. Anul acesta, la Suceava, CAMEX a reunit 130 de firme participante.
Expozitia CAMEX a concentrat la Suecava, timp de 4 zile, cele mai importante companii de profil din intreaga tara. Mai mult, companiile nationale care s-au prezentat la CAMEX, au avut posibilitatea de a-si gasi distribuitori la nivel local, de a-si consolida imaginea pe zona aceasta, ivindu-se numeroase oportunitati de afaceri pentru firmele prezente. Totodata, CAMEX a reprezentat pentru vizitatori, locul potrivit pentru achizitionarea materialelor necesare amenajarii unei locuinte, expozantii oferind preturi promotionale la produse de ultima generatie.

Evenimentul s-a bucurat de o atentie deosebita din partea mass-mediei locale, fiind puternic reflectat in presa si pe posturile TV locale. Desi vremea nu a fost intotdeuna de partea organizatorilor si a participantilor, vizitatorii au fost numerosi la cea de-a III-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii CAMEX la Suceava, atat public specializat, cat si public larg, gasind raspunsuri la intrebari, solutii de ultima ora in domeniu, preturi si discounturi speciale.

La deschiderea oficiala, panglica de inaugurare a fost taiata de catre Ion Lungu, Primarul Municipiului Suceava si Alexandru Baisanu, subprefect al judetului, in prezenta partenerilor de eveniment, a expozantilor si a altor oficialitati, dintre care amintim in mod deosebit pe Angela Zarojanu, viceprimar al Sucevei.

La Seara de Excelenta, invitatii din randul expozantilor, al mass mediei si al oficialitatilor s-au bucurat de concertul live al trupei Millenium din Chisinau. De la an la an sondajele efectuate in randul expozantilor si al participantilor arata o crestere a gradului de satisfactie din punct de vedere organizatoric, atat in randul expozantilor cat si al publicului vizitator.

Urmatoarea locatie CAMEX va asteapta la Bucuresti, in perioada 13-17 septembrie, la Complex Prisma, unde inauguram cele doua expozitii internationale: Expozitia Internationala de Acoperisuri, Izolatii si Fatade si Expozitia Internationala de Hale si Constructii Industriale.

Programul expozitional de toamna, deschis de CAMEX Suceava, va continua la Timisoara, in perioada 21-24 septembrie, la Sala Olimpia si Centrul Regional de Afaceri CRAFT.