Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente pentru specialiștii din sector public.

În perioada 9 – 12 octombrie se desfășoară Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor. Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor este un eveniment anual de patru zile în cadrul căruia orașele și regiunile își exprimă capacitatea de a crea creștere economică și locuri de muncă, de a implementa politica de coeziune a Uniunii Europene și de a dovedi importanța nivelului local și regional pentru buna guvernare europeană.

Pe 10 octombrie, la Palatul Parlamentului se desfășoară evenimentul Economia Socială în Era Digitală – cel mai important eveniment din România dedicat ”Economiei Sociale”. Evenimentul aduce în prim-plan interconexiunile și sinergiile complexe dintre cele trei teme majore: digitalizarea, formarea profesională și economia socială. Acestea nu sunt doar subiecte individuale, ci se îmbină într-un mod semnificativ pentru a defini viitorul model economic și social.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .