Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente pentru specialiștii din sector public.

La cea de-a doua ediție a evenimentului „Shaping The Future of Technology”, Asociația Română pentru Smart City vă invită să explorați cum tehnologia poate fi utilizată responsabil și eficient pentru a îmbunătăți viața oamenilor și a comunităților. Evenimentul, care are loc pe 2 noiembrie la București, aduce împreună lideri din sectorul public și privat pentru a discuta despre provocările și oportunitățile din domeniul tehnologiei, cu un accent special pe dezvoltarea durabilă.

Summit-ul Rethink se va desfășura în perioada 2 – 4 noiembrie și are ca temă Capitalul uman în vremea inteligenței artificiale. Participanții, reprezentanți ai mediului de afaceri, societate civilă și mediul politic vor discuta impactul pe care revoluția inteligenței artificiale îl are asupra economiei și societății.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .