Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente pentru specialiștii din sector public.

Cea de-a 9-a ediţie a Conferinței Internaționale IEEE Smart Cities (ISC2-2023), organizată de Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti sub egida IEEE Smart Cities va avea loc în perioada 24 – 27 septembrie 2023. Tema conferinței IEEE ISC2-2023 este „Smart Cities: a Holistic Approach”. Tematica evenimentului va permite decidenţilor şi specialiștilor să adopte o abordare holistică pentru realizarea orașelor inteligente (”smart cities”) prin dezvoltare durabilă, infrastructuri inteligente și incluziune socială, elaborarea de noi reglementări în domeniu şi analizarea posibilităţilor de implementare a soluţiilor dezvoltate pe plan internaţional, precum și stabilirea noilor priorităţi relevante pentru Smart Cities.

The Diplomat – București organizează cea de-a VII-a ediție a SMART TRANSFORMATION FORUM care va avea loc pe 27 septembrie 2023 la București. Forumul va reuni participanți din partea Guvernului României, autorități de reglementare a piețelor și reprezentanți ai autorităților locale, furnizori de tehnologii și echipamente inteligente, companii energetice, furnizori de servicii comunitare pentru utilități publice, managementul deșeurilor și transport.

Conferinta Nationala de Achizitii Publice este un eveniment de renume pentru cei care activeaza in acest domeniu. La fiecare din cele XVIII editii precedente specialistii din domeniu au avut ocazia sa discute pe larg atat noutati importante, cat si spete care au reiesit din activitatea practica. Editia din acest an va avea loc pe 29 septembrie, la București și isi propune clarificarea celor mai importante aspecte referitoare la achizitiile publice, in contextul noutatilor legislative in domeniu, si stimularea unui cadru de discutii favorabil.

Conferința națională „Bune practici pentru o bătrânețe frumoasă”, organizată pe 29 septembrie de Fundația Regală Margareta a României, este unul dintre puținele evenimente din România care aduce în atenția publicului cele mai noi informații din domeniul senectuții. Ajunsă la a VII-a ediție, conferința are ca scop creșterea calității vieții persoanelor vârstnice prin promovarea celor mai inovative și eficiente soluții la nivel național și internațional care pot schimba situația vârstnicilor din România. Evenimentul are loc cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, celebrată în fiecare an de către Fundația Regală Margareta a României prin diferite acțiuni. Experți din sfera publică, socială sau medicală vor oferi cele mai actuale statistici despre populația vârstnică, vor împărtăși soluții inovative și eficiente, testate la nivel național și internațional, precum și exemple de bune practici în domeniul senectuții, care ar putea fi implementate și în comunitățile participanților la conferință:

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

 

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .