Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente pentru specialiștii din sector public.

BeHEALTH 2023 – Eveniment internațional hibrid în domeniul sănătății, se va desfășura în perioada 24 – 26 octombrie la Timișoara. Cea de-a 6-a ediție a acestui eveniment unic va reuni companii, organizații, universități și entități publice, ceea ce reprezintă mediul perfect pentru parteneriate internaționale, având ca rezultat creșterea competitivității economice legate de sănătate.

Forumul de Investiții Convenția Primarilor (Covenant of Mayors Investment Forum) – Piața de Finanțare a Eficienței Energetice va avea loc la Bruxelles, pe 25 octombrie, și este organizat în comun de Direcțiile Generale pentru Energie și Acțiune Climatică ale Comisiei Europene și Agenția Executivă Europeană pentru Climă, Infrastructură și Mediu (CINEA) în colaborare cu Convenția Primarilor (Covenant of Mayors). Conferința va include sesiuni plenare cu reprezentanți la nivel înalt ai Comisiei Europene, orașelor și comunității investiționale.

Comunitatea OSC-Administrație, alături de HP Inc, reia întâlnirile față în față și vă invită miercuri25 octombrie, la cea de-a XVI-a ediție a Conferinței Naționale de Management Modern în Administrație Publică. Evenimentul va avea loc la hotel Pullman, sala New York, începând cu ora 9.30, și se bucură de suportul HP Inc. Se vor aduce în discuție cele mai noi tehnologii și dispozitive disponibile instituțiilor de administrație publică centrală, dar și metode prin care pot fi accesate fondurile disponibile pentru achiziții și adoptarea inovației în aceste instituții.

Conferința EnergIntell 2023, organizată în perioada 26 – 27 octombrie de Academia de Studii Economice, oferă o oportunitate de a discuta contribuția business intelligence în înțelegerea amenințării la adresa rolului energiei și al intereselor de securitate națională. Acesta reunește voci proeminente academice, practicieni cu experiență și factori de decizie politică, oferind o oportunitate de a „reduce decalajul” dintre aceste sectoare.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .