Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente pentru specialiștii din sector public.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est (ADR Nord-Est), în parteneriat cu Asociația CLUSTERO, vă invită să participați, în perioada 21-23 noiembrie 2023, la Iași, la evenimentul cu titlul CLUSTERELE – MOTOR AL ECOSISTEMELOR REGIONALE DE INOVARE.

Pe 21 noiembrie sunteți invitați la prezentarea planului concret de finanțări oferite comunității creative pentru extinderea și consolidarea Programului Cultural Timișoara 2023. În cadrul acestui eveniment, desfășurat live pe pagina de Facebook a Centrului de Proiecte , vor fi prezenți reprezentanți din partea Centrul de Proiecte Timișoara , Ministerul Culturii și Consiliul Judetean Timis .

Prima ediție a Summit-ului Regional al Asociației Române de Relații Publice va avea loc pe 23 noiembrie 2023, online, având tema „Freedom of Expression vs. Antidemocratic Discourse„. Sunt invitați să participe comunicatori din toate instituțiile publice din România și regiune.

O nouă ediție Urban Talks va avea loc în București pe 24 noiembrie. Organizatorii aduc în prim-plan conceptul de Orașe Verzi, găsind sinergii între perspectivele diferiților stakeholderi implicați în viața urbană. Pe scenă vor urca experți în dezvoltare urbană, reprezentanți ai administrației publice, lideri de business, startup-uri, specialiști în tehnologie, urbaniști, arhitecți și activiști de mediu.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .