Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente pentru specialiștii din sector public.

Sub egida Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă și a Consiliului Consultativ pentru Dezvoltare Durabilă, cu sprijinul Camerei Deputaților – Parlamentul României, țara noastră va găzdui cea de-a 31-a Conferință a EEAC (European Environment and Sustainable Development Advisory Councils) în zilele de 4 și 5 octombrie 2023 la Palatul Parlamentului. EEAC reunește organisme consultative înființate de guvernele sau parlamentele naționale sau regionale, și oferă consiliere independentă guvernelor și parlamentelor naționale sau regionale respective în legătură cu schimbările climatice, mediu și dezvoltarea durabilă.

Collins Dictionary a stabilit că “permacriza” (criză permanentă și multiplă) este cuvântul care definea anul 2022: moștenirea post pandemică, războiul din Ucraina, criza economică, acutizarea crizei climatice, creșterea impactului bolilor netransmisibile (cancer, obezitate, boli cardiovasculare) etc. Întrebări care ne frământă: cum sprijinim sistemul de sănătate să se așeze în logica de mâine? Cum transformăm un sistem de sănătate reactiv, centrat pe omul bolnav într-unul proactiv centrat pe ”omul sănătos”? Cum ne raportăm la direcțiile europene? Încercăm să aflăm răspunsurile la ThinkHealth2023, pe 4 octombrie.

În perioada 5 – 7 octombrie, la Hunedoara se desfășoară Conferința Internațională Româno-Franceză, cu scopul de aa asigura schimbul de bune practici între specialiştii francezi şi români, în domeniul administraţiei publice locale şi antreprenoriatului, pentru identificarea de soluţii care să asigure dezvoltarea durabilă a judeţului Hunedoara, prin creşterea potenţialului administrativ, economic şi social al acestuia.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .