Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente pentru specialiștii din sector public.

Cea de-a doua ediție a summit-ului InnopRo – Innovation Pathways Romania vizează publicul de afaceri și autorități, atât regional, național, cât și internațional, pentru a construi capacitatea și accesul la soluții pentru organizațiile inovatoare către tranziția verde și digitală. Evenimentul se va desfășura în perioada 16 – 17 noiembrie, la Sinaia.

Pe parcursul celor patru zile de Summit al Tinerilor, 16 – 19 noiembrie, la Târgu Jiu, participanții vor avea oportunitatea să asiste la zeci de evenimente de învățare și dezbatere, sesiuni plenare și ateliere, mese rotunde și Summit Talks, ale căror gazde vor fi personalități din rândul structurilor publice, ai organizațiilor neguvernamentale, care au înregistrat contribuții notabile în dezvoltarea și implementarea programelor de tineret, și formatori de opinie din sfera publică. Evenimentul va reuni peste 350 de lideri ai organizațiilor neguvernamentale, activiști și antreprenori, reprezentanți ai autorităților locale și centrale și ai mediului de afaceri.

În perioada 16 – 17 noiembrie, la Cluj-Napoca se va desfășura o conferință despre dezvoltarea urbană sustenabilă a orașelor transilvănene. Evenimentul va oferi posibilitatea de a face schimb de idei și a genera conversații despre exemplele de bune practici în domeniu. La conferință vor participa atât experți internaționali renumiți, cât și profesioniști locali. Discuțiile vor pune accent pe dezvoltarea economică și infrastructurală dinamică, pe nevoile și așteptările locale.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .