Am realizat o selecție a evenimentelor la care ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta (29 August – 4 Septembrie), în funcție de domeniul tău de interes:

SĂNĂTATE

Infecțiile respiratorii și colectivitatea O discuție cu Dr. Mureșan Mădălina, medic specialist pediatru despre: Rinofaringite, laringite, bronșiolite, bronșite, otite, pneumonii și astm; “Mucii” – tipuri și abordări medicale; Tusea – tipuri și abordări terapeutice; Febra – tipuri de febră și tratament; Semne de alarmă care impun prezentarea de urgență la medic.

EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ

Forumul Medierii Culturale 2022 Ediția din acest an a Forumului Medierii Culturale abordează teme precum potențialul diferitelor forme de participare culturală de a promova pluralismul și democrația sau recunoașterea și respectul pentru copii ca parteneri în crearea experiențelor educative și a celor artistice.

TECH

LIFE around Tech – Conferință de o zi care adună în același loc profesioniști și entuziaști ai tehnologiei din întreaga lume și, care, își propune să contribuie cu soluții și idei inovatoare la o societate modernă, hi-tech – de la tehnologie, artă, muzee, industria auto, XR, voice technology, autonomous vehicules, Electric Vehicles până la inovația în domeniul sănătății, noua tehnologie Blockchain, inteligența artificială și soluții smart pentru orașe sustenabile.

ARHITECTURĂ

Arhitectura în capodopere – Curs susţinut de arh. Augustin Ioan, doctor în arhitectură, profesor universitar la UAUIM Bucureşti, Doctor al Facultăţii de Filosofie a Universităţii Bucureşti şi licenţiat în teologie ortodoxă Honoris Causa al Center for Traditionalist Orthodox Studies, Etna, CA, SUA. Arhitectura în capodopere este o flanare prin istoria şi geografia edificării de prestigiu, de la cele mai vechi la cele mai recente şi înapoi, explicând la fiecare astfel de clădire reprezentativă de ce e semnificativă în ordinea culturii umanităţii.

ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ

Tehnici din diplomaţie şi domeniul comercial Curs susţinut de Cristian Diaconescu, diplomat de carieră, cu o experienţă bogată în domeniul negocierilor cu vecinătatea în politica externă, atât în diplomaţia multilaterală, cât şi în cea bilaterală. Cursul online va acoperi următoarele subiecte: Negocierea în cadrul activităţii diplomatice şi a tranzacţiilor commerciale; Etapele procesului de negociere; Obiectul negocierilor internaţionale; Tehnici de influenţare în negocierile politice şi comerciale.

***

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit aici.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.