Iată câteva evenimente care ar putea fi de interes pentru specialiștii din sectorul public, în perioada următoare.

Asociația Europeană Regională de Știință, în colaborare cu Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași – Centrul de Studii Europene (CES-UAIC) și sprijinul Asociației Regionale de Știință din România (RRSA), are plăcerea de a anunța organizarea celei de-a 36-a școli de vară ERSA. care se va desfășura la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, România, în perioada 3-7 iulie 2023. Această a 36-a ediție va prezenta tema „Viitorul digital al regiunilor inteligente”.

Tinerii dornici au șansa de a descoperi modul de funcționare a Parlamentului României. Tinerii aleși vor avea posibilitatea să participe la o zi de cursuri și de simulări a unei întâlniri de BPL (Birou Permanent Local) direct în Parlamentul României, în ediția 5 a proiectului Parlamentar pentru 1 zi, pe 5 iulie.

 

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare joi, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.