Un eveniment de dezvoltare antreprenorială, „eOKEY să fii ANTREPRENOR în ALBA IULIA„, organizat în cadrul proiectului pilot Alba Iulia Smart City 2018, va avea loc marți, 21 noiembrie, la Universitatea „1 Decembrie 1918”, prilej cu care invitați cu experiență în managementul afacerilor vor împărtăși din cunoștințele și secretele lor profesionale.

Organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia, cu susținerea Cluj IT Cluster și Life is Hard – membru al Clusterului Cluj IT, evenimentul „eOKEY să fii ANTREPRENOR în ALBA IULIA” vine în întâmpinarea oamenilor de afaceri, a persoanelor care au inițiativă antreprenorială și a celor care dețin, conduc sau doresc să conducă o afacere în Alba Iulia.

Trei invitați cu experiență în managementul afacerilor – Eusebiu Burcaș, Eliade Rotariu și Adrian Ilovan – vor aborda subiecte referitoare la Dezvoltarea antreprenorială, Managementul financiar, Managementul vânzărilor și al clienților și Marketing online, potrivit unui comunicat transmis presei.

Toți cei implicați în mediul de business din Alba Iulia se pot înscrie, în mod gratuit, la eveniment, toți participanții beneficiind de un voucher care le va permite să utilizeze aplicația în mod gratuit timp de trei ani.

Alba Iulia Smart City 2018 este un proiect care se bazează pe inițierea și dezvoltarea de parteneriate care vor conduce la dezvoltarea inteligentă a orașului Alba Iulia și proiectarea lui într-un context tehnologic care să îl facă mai atractiv pentru locuit, pentru turiști și pentru potențiali investitori. Scopul tuturor cooperărilor pe care municipalitatea albaiuliană le încheie cu diverse entități și companii este de a transforma Alba Iulia într-un oraș inteligent, o expoziție a soluțiilor inteligente. În momentul de față, Alba Iulia Smart City are 64 de proiecte contractate pe 10 verticale de interes, ce se regăsesc și în recomandările Uniunii Europene. AGERPRES