Reprezentanții instituțiilor publice, mediului de afaceri și asociațiilor patronale din județul Brașov sunt așteptați joi, 23 noiembrie, începând cu ora 17.00, la Hotel Belvedere din Brașov, pentru a afla ultimele tendințe, soluții concrete și oportunități de dezvoltare ce apar în noul context energetic.

Printre temele abordate în cadrul întâlnirii moderate de Daniel Apostol se vor număra:

  • soluții de eficientizare a costurilor și proceselor de afaceri
  • modalități inovative de finanțare pentru dezvoltarea afacerilor
  • soluții noi de management eficient al resurselor energetice: reducerea costurilor de energie, resurse alternative de energie
  • soluții de e-mobility.

Întâlnireava fi, totodată, un prilej de networking și schimb de contacte pentru participanții din toate domeniile de activitate.

Pentru participare, cei interesați pot completa formularul de înregistrare disponibil aici sau pot contacta organizatorii la următoarele informații de contact: Alina Alexandru, alina.alexandru@oamenisicompanii.ro, 0737993382.

Întâlnirea este organizată de către Oameni și Companii și Enel România. Prezent pe piața românească din anul 2005, Enel este acum cel mai mare investitor privat din țară, în domeniul energetic, cu operațiuni de furnizare şi distribuție a energiei electrice, precum și producție de energie din surse regenerabile. Grupul Enel deservește 2,8 milioane de clienți români prin rețeaua sa de furnizare și distribuție.