Certificatele de atestare fiscală pot fi eliberate online pentru albaiulieni, a anunţat, pe pagina oficială de Facebook, primarul Gabriel Pleşa.

„Acesta este un serviciu care reprezintă normalitatea, pe care mi-am dorit să îl putem oferi cetăţenilor, pentru a-i scuti de deplasarea la sediul nostru şi pentru a evita statul la coadă, deoarece timpul fiecăruia dintre noi este foarte preţios. Venim în sprijinul cetăţenilor de fiecare dată când avem ocazia, pentru a oferi servicii cât mai prompte tuturor celor care au nevoie”, a transmis edilul din Alba Iulia.

Gabriel Pleşa a menţionat că cererea de eliberare certificat de atestare fiscală pentru persoane fizice poate fi accesată din Portalul de servicii online al Primăriei. „Astfel, pe baza unui cont verificat din ‘Meniul Servicii Online – Taxe şi Impozite’, se poate depune solicitarea, urmând ca, în cel mai scurt timp, certificatul fiscal cu semnătura electronică calificată să fie furnizat în contul cetăţeanului”, a explicat primarul.

El a punctat că portalul este în continuă dezvoltare şi, ca atare, pe parcursul utilizării pot apărea unele erori. Pleşa a subliniat că eventualele probleme de funcţionalitate pot fi comunicate la o anumită adresă de email, pentru a putea fi remediate în cel mai scurt timp. AGERPRES