Electra, lider pe piata sistemelor de acces in Romania, anunta o cifra da afaceri de peste 2.2 milioane de euro in 2008

electra.jpgAnul 2008 a adus schimbari importante pentru cea mai importanta companie romaneasca din domeniul sistemelor de acces, ELECTRA. Lansari de videointerfoane si interfoane noi, extinderea retelei de distributie si marirea portofoliului de clienti au dus la obtinerea unei cifre de afaceri de peste 2.2 milioane euro numai din interfonie.

ELECTRA a lansat in 2008 noi video interfoane si interfoane pentru case si vile, cu multiple facilitati, printre care enumeram: supravegherea in orice moment a intrarii si optional a imprejurimilor proprietatii, acces controlat pe baza de cartela de proximitate, afisarea numarului casei intr-un modul special, iluminat, vizibil de la distanta ziua si noaptea.

Videointerfoanele s-au bucurat de un succes considerabil intr-o serie de proiecte rezidentiale noi in Bucuresti, Constanta, Brasov, Iasi, Satu Mare si Timisoara, datorita facilitatilor, fiabilitatii si flexibilitatii solutiilor de instalare si nu, in ultimul rand, preturilor competitive.Pentru aceste produse, dar si pentru celelalte produse din portofoliul firmei, s-a marit reteaua nationala de distributie, instalare si service, in scopul acoperirii cat mai largi a pietei de consumatori.

O schimbare majora in activitatea Electra a fost reprezentata de divizarea in 3 firme