Edilul municipiului Giurgiu apeciază faptul că premierul acordă atenţie şi primarilor independenţi

Primarul independent al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, şi-a exprimat aprecierea pentru faptul că, în cadrul vizitei pe care premierul Victor Ponta a efectuat-o la Giurgiu, pentru a participa la evenimentul de lansare la apă a patru nave pentru protecţia mediului pe Dunăre, acesta şi-a făcut timp pentru a poposi şi la Primăria Municipiului Giurgiu.

“Scurta vizită pe care premierul Victor Ponta a efectuat-o joi la Primăria Giurgiu, în drumul către şantierul unde a avut loc lansarea la apă a patru nave, a fost plăcerea mea. Asta înseamnă că, deşi sunt primar independent, conducerea statului îşi apleacă urechea şi spre primăriile conduse de independenţi”, a declarat joi primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.

Probleme administrative, precum şi posibilitatea transmiterii către municipalitate a unor terenuri din zona Vămii Giurgiu, adiacente Şantierului Naval, în vederea realizării unor proiecte, au fost câteva dintre subiectele abordate la întâlnirea cu premierul Victor Ponta. Şeful executivului a spus că va acorda atenţie acestor situaţii şi va sprijini trecerea terenurilor, dacă sunt libere de sarcină, în administrarea municipalităţii şi dacă astfel se vor realiza proiecte europene şi de importanţă pentru comunitatea locală. AGERPRES