Contractul de atribuire a lucrarilor de reabilitare a drumului care leaga orasul Baia Sprie de comuna Barsana, important centru monhal, a fost semnat, miercuri, de catre presedintele Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man.

Presedintele CJ Maramures a anuntat public, in sedinta forului administrativ, ca s-a facut acest pas si ca grupul de firme care a castigat licitatia, societatea comerciala Selina – Bihor, s-a angajat sa inceapa imediat pregatirile de organizare a santierului de lucru.

Executia e prevazuta sa fie incheiata in termen de 34 de luni de la data semnarii contractului, iar reprezentantii CJ Maramures intentioneaza sa deruleze in paralel si lucrarile la retelele de utilitati din localitatile prin care trece soseaua. “Nu voi accepta ca dupa ce asfaltam sa vina altii si sa strice munca pentru ca au de tras conducte sau de facut reparatii. De aceea, le cer primarilor sa faca de acum planul de bataie”, a declarat Mircea Man.

Grupul de firme care a castigat licitatia de reabilitare a drumului include societatile Selina Bihor, Ready Mix si Societatea de Drumuri si Poduri Maramures. Suma disponibila pentru lucrari este de 93 de milioane de lei, fiind cea mai importanta investitie in infrastructura rutiera facuta dupa anul 1989 in judetul Maramures. AGERPRES