Drobeta Turnu Severin: proiect european de 28 milioane de euro, la final

gherghe_constantin_.jpgLucrările de reabilitare a străzilor din municipiul Drobeta Turnu Severin au fost finalizate, marţi efectuându-se prima acţiune de recepţie a acestora.

Primarul Constantin Gherghe a declarat pentru AGERPRES că proiectul “Reabilitarea reţelelor de străzi urbane în Drobeta Turnu Severin” a fost implementat timp de 28 de luni cu fonduri nerambursabile obţinute prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

“Am utilizat 24 milioane de euro pentru modernizarea a 118 străzi, a părţii carosabile şi trotuarelor acestora. De asemenea, au fost executate în perimetrul acestora noi spaţii de parcare a autovehiculelor”, a precizat Constantin Gherghe.

El a afirmat că deficienţele constatate de comisia de recepţie a lucrărilor vor fi refăcute de constructori pe cheltuiala lor, perioada de reabilitare fiind de 60 de zile.

“Conform contractelor, firmele implicate în proiect vor întreţine fără bani de la buget timp de doi ani străzile care au fost cuprinse în respectivul proiect european”, a afirmat Constantin Gherghe. AGERPRES