Fotoliul de primar al orasului Ineu, din judetul Arad, este ravnit de sapte candidati, doua femei si cinci barbati, toti sapte fiind sustinuti de partide.
Decanul de varsta al celor sapte candidati, Rozalia Czuth, in varsta de 59 de ani, de profesie medic veterinar, sustinuta de UDMR, in vreme ce cel mai tanar candidat este liberalul Calin Abrudan, 28 de ani, presedintele OTPNL Arad.

Ceilalti candidati la Primaria orasului Ineu sunt: Monica Mang, in varsta de 40 de ani, de profesie inginer (PSD); Nicolae Mehelean, de 45 de ani, inginer, (PD-L), actualul primar al orasului; Dan Ilinca, de 54 de ani, avocat, din partea PRM; Ioan Leucuta, 47 de ani, actual viceprimar al orasului, din partea PC; Florian Goldis, 56 de ani, medic veterinar, din partea PNG-CD.

Toate cele sapte partide care au candidati de primari au depus si liste complete, cuprinzand cate 19 candidati pentru Consiliul Local. In afara acestor partide au mai depus liste de candidati pentru Consiliul Local, Uniunea Pensionarilor si Solidaritatii Sociale (noua candidati), Partida Romilor Pro-Europa (trei candidati), PNTCD (trei candidati), PER (doi candidati), PAS (un singur candidat). De asemenea, pentru CL si-au mai depus candidatura si un numar de sapte independenti, toti barbati.