Dorel Popa va fi sustinut de revolutionari la Primaria Arad

Fundatia Judeteana a Revolutiei din Decembrie (FJRD) 1989 Arad si Asociatia Ranitilor si Urmasilor celor Decedati in Decembrie 1989 au decis sa sustina candidatura lui Dorel Popa la Primaria Arad.
Potrivit unui comunicat de presa comun al celor doua organizatii, dupa dezbateri si evaluari, reprezentantii acestora au decis sustinerea candidaturii lui Dorel Popa la functia de primar al Aradului, sprijinul urmand sa se concretizeze prin votul a 4.000 – 5.000 de aradeni.

La aceasta functie au mai fost propusi presedintele FJRD 1989 Arad, Gheorghe Curta, si secretarul fundatiei, Atila Duka, insa cei doi au renuntat la a-si depune candidatura, anuntand totodata ca il vor sustine pe Dorel Popa, fost primar in legislatura 2000 – 2004.

Actualul primar, Gheorghe Falca, nu a avut parte de nici o propunere, acesta “nefacand fata exigentelor celor prezenti”, spre deosebire de Dorel Popa, care a fost ales pentru onestitate, probitate morala, dorinta de a face bine, capacitatea sa organizatorica etc., se mai precizeaza in documentul citat.