Doi primari PD au interzis organizarea unor concerte organizate de PNL

Primarul municipiului Dorohoi, Sergiu Lungu, si cel al orasului Saveni, Traian Romaniuc, au interzis Partidului National Liberal sa organizeze, saptamana aceasta, doua spectacole in locuri publice.
Cei doi primari, ambii membri ai Partidului Democrat, au respins solicitarea PNL de organizare a Festivalului toamnei, care ar fi presupus amenajarea unei scene in zonele centrale ale celor doua localitati pe care ar fi urmat sa concerteze mai multe trupe sau solisti de muzica populara si usoara. “Din pacate avem de-a face cu niste primari care, cand ajung sa detina o functie, cred ca detin o mosie a lor. Acesta este stilul in care reprezentantii PD considera ca pot sa ajute comunitatea”, a afirmat presedintele filialei teritoriale Botosani a PNL, deputatul Liviu Campanu.

Pentru ca nu au autorizatie de organizare a actiunilor in spatii publice, liberalii au fost nevoiti sa apeleze la doua terenuri private pentru desfasurarea festivalului. Acelasi festival este organizat si la Darabani, insa primarul social-democrat Cornel Arosoaie a autorizat spectacolul.