Primaria municipiului Brasov a pus la dispozitia cetatenilor, incepand din aceasta saptamana, un serviciu de dispecerat de urgenta, care functioneaza 24 de ore din 24.

Potrivit viceprimarului Miklos Gantz, cetatenii pot anunta orice problema la numarul de telefon 0268.984, iar orice fel de propunere de imbunatatire a functionarii acestui serviciu, care va veni din partea cetatenilor, va fi luata in seama, a precizat viceprimarul.

Cei trei dispeceri, care vor lucra in trei schimburi, au toate numerele de telefon ale institutiilor publice si ale operatorilor de servicii si regiilor din subordinea Consiliului Local, precum si ale Distrigaz Sud, Electrica, Romtelecom, Compania Apa. De asemenea, ei pot transmite apeluri catre politie, pompieri, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, ambulanta.

Tot la numarul de telefon al serviciului cetatenii se pot interesa, in intervalul orar 8.00-16.00, despre stadiul de rezolvare a diferitelor cereri, inclusiv asupra celor depuse la serviciile primariei.