Directorul Companiei de Apă Olt a fost demis la solicitarea primarului municipiului Slatina

Directorul Companiei de Apă Olt (CAO) Slatina, Bogdan Graţian Langa, a fost demis de Consiliul de Administraţie al companiei la solicitarea primarului municipiului Slatina, Emil Moţ, anunţă un comunicat al Primăriei. Decizia demiterii directorului CAO Olt a fost luată din cauza “proastei gestionări” a situaţiei determinată în Slatina de ploile abundente căzute la începutul săptămânii, dar şi din cauză că Langa nu a fost prezent în localitate în perioada respectivă.

Luni dimineaţa, mai multe străzi şi trotuare din municipiul Slatina au fost inundate din cauza cantităţii mari de precipitaţii căzute într-un timp scurt (peste 20 litri pe metru pătrat în mai puţin de două ore). “Primăria municipiului Slatina anunţă demiterea directorului general al S.C. Compania de Apă OLT S.A. Slatina, Bogdan Graţian Langa. Decizia a fost luată de Consiliul de Administraţie al CAO în cursul zilei de miercuri – 21 septembrie, la cererea primarului municipiului, Emil Moţ. Recomandarea de demitere survine ca urmare a proastei gestionări a situaţiei cauzată pe raza oraşului de cantităţile de precipitaţii căzute la începutul acestei săptămâni, dar şi de faptul că directorul general al S.C. Compania de Apă OLT S.A. Slatina, Bogdan Langa, nu a fost nici măcar prezent în localitate”, precizează sursa citată.

Potrivit comunicatului, în perioada următoare Consiliul de Administraţie al CAO Slatina va desemna o altă persoană pentru funcţia de director general al companiei. Primăria Slatina este acţionar majoritar la CAO, operatorul care furnizează serviciile de apă, canalizare şi epurare în municipiul Slatina şi alte oraşe din judeţ. AGERPRES