popescu_piedone_.jpgDirectorii din Primăria sectorului 4 ar putea rămâne fără prerogative conform noii organigrame a autorităţii locale, imediat după votarea acesteia de către Consiliul local, au declarat surse oficiale din primărie.

Primarul Cristian Popescu Piedone a convocat joi prima şedinţă operativă din acest an, în care a anunţat că este decis să facă schimbări drastice în ceea ce priveşte structura şi modul de funcţionare a aparatului său de lucru. „Fie că discutăm despre directorii direcţiilor din cadrul primăriei sau de cei ai direcţiilor publice descentralizate, fie că aceştia sunt sau nu funcţionari publici, toţi vor avea o mare surpriză de a se confrunta cu deciziile edilului”, au spus sursele citate.

Reprezentanţii Primăriei sectorului 4 au precizat că în baza noii organigrame, care a fost înaintată deja Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, directorii nu vor mai ocupa aceleaşi funcţii, deoarece primarul Cristian Popescu Piedone a gândit schimbarea denumirii tuturor direcţiilor, adăugând sau eliminând sarcini şi atribuţii. AGERPRES