Pe 6 aprilie, începând cu ora 11, Asociația Română pentru Smart City organizează o conferință cu tema Dezvoltarea Regională în România – Rolul și importanța Agențiilor de dezvoltare regională.

Printre invitații evenimentului se numară Dragos C.L. Preda – Secretar de Stat pentru Telecomunicatii  Ministerul Transporturilor și Infrastructurii și reprezentanți ai Agențiilor pentru Dezvoltare Regională (Luminița Mihailov pentru ADR S-E; Simion Crețu – ADR Centru; Dan Nicula – ADR Bucuresti-Ilfov; Marcel Ioan Boloș – ADR N-V și Vasile Asandei pentru ADR N-E).

Subiectele abordate în cadrul conferinței vizează dezvoltarea regională în România și rolul și impotanța ADR în acest proces de tranformare, digitalizare și dezvoltarea de parteneriate strategice. Accesul la conferință este gratuit – cu înregistrare pentru materialele de follow-up.

Detalii eveniment: https://romaniansmartcity.ro/dezvoltarea-regionala-in-romania-conferinta-online-6-aprilie-2021/
Evenimentul va fi transmis live pe pagina: https://www.facebook.com/AsociatiaRomanaSmartCity/

Asociația Română pentru Smart City este principala autoritate a Industriei Smart City din România, iar misiunea acesteia este crearea și dezvoltarea Industriei Smart City în România și a unei rețele de comunități creativ-inteligente.