Deputatul Olguta Vasilescu ar putea intra in cursa pentru Primaria Craiovei

vasilescu-lia.jpgDeputatul PSD de Dolj Lia Olguta Vasilescu a declarat ca va candida la functia de primar al Craiovei daca i-o va cere partidul.
“Sunt niste sondaje, inca nu este incheiata evaluarea, probabil ca PSD va iesi cu candidatul cel mai bine plasat in aceste sondaje. Nu imi este frica de niciun fel de confruntare. Dar este foarte adevarat ca sunt cel mai activ parlamentar al judetului Dolj si asta nu poate sa mi-o conteste nimeni. Nici macar domnul Solomon (n.r – primarul Craiovei). Am cele mai multe interventii in Parlament, cele mai multe proiecte de lege aprobate de Parlament si am atras cele mai multe fonduri pentru judetul Dolj. Deci eu consider ca sunt un om foarte util si acolo la Bucuresti, dar asta urmeaza sa o decida partidul”, a spus deputatul de Dolj.

Surse din PSD Dolj au declarat ca Lia Olguta Vasilescu nu va candida la functia de primar al Craiovei, deoarece isi doreste foarte mult al treilea mandat de parlamentar, dar ca organizatia doreste sa vada cum sta deputatul in sondajele de opinie si cata credibilitate are in randul craiovenilor.