Deputatul Emil Moţ, câştigătorul mandatului de primar al municipiului Slatina a primit joi de la Biroul Electoral de Circumscripţie certificatul doveditor.
Emil Moţ a declarat că momentul în care i-a fost înmânat documentul ce atestă că a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Slatina a fost unul emoţionant şi a adăugat că îşi va respecta promisiunile făcute slătinenilor. ‘Emoţionant. (…) Împreună cu echipa mea de consilieri, toţi suntem foarte emoţionaţi. Ne vom ţine de promisiuni’.

Întrebat cine vor fi viceprimarii municipiului Slatina, Moţ a afirmat că nu poate răspunde şi că liderii judeţeni ai partidelor poartă negocieri în acest sens.

Tot joi au fost înmânate şi certificatele doveditoare pentru candidaţii care au obţinut mandate de consilieri locali. Au ridicat certificatele personal viitori consilieri locali de la PSD, cei de la ALDE şi trei dintre liberalii care vor face parte din noul Consiliu Local Slatina.

PSD a obţinut 11 mandate de consilier local, PNL a obţinut şapte mandate, iar ALDE, trei mandate de consilier local. AGERPRES/(A, autor: Cristina Matei, editor: Diana Dumitru). AGERPRES