dekra_logo.jpgDEKRA poate ajuta compania şi produsele dumneavoastră să facă faţă concurenţei la nivel mondial

DEKRA este o companie germană care, de peste 80 de ani oferă clienţilor săi servicii inovative şi promisiunea că nevoile acestora vor fi întotdeauna pe primul loc. Peste 18.000 de companii din întreaga lume au încredere în serviciile noastre de certificare şi auditare. Avem o abordare globală a parteneriatului – de la certificarea sistemelor de management la certificarea de persoane, de la inspecţii tehnice la certificarea produselor. Aveţi nevoie de un singur contact pentru toate cerinţele dumneavoastră – DEKRA.

În România, DEKRA Certification este prezentă ca şi filială independentă din anul 2005, realizând certificări ale sistemelor de management în majoritatea domeniilor de activitate, cu un grad ridicat al satisfacţiei clienţilor.

Indiferent unde aveţi sediul, noi nu suntem departe. Reţeaua noastră naţională de auditori şi parteneri este mereu la dispoziţia Dumnevoastră. De asemenea, reţeaua noastră naţională de vânzări vă asigură accesul facil la toate informaţiile de care aveţi nevoie, oferind un proces rapid şi nebirocratic de ofertare personalizată a produselor din portofoliul DEKRA.

Vă vom sprijini de la bun început, astfel încât să vă puteţi optimiza procesele, să vă reduceţi costurile şi să vă creşteţi în mod sustenabil succesul de piaţă, cu ajutorul certificării sistemelor de management.

Serviciile noastre de certificare sunt acreditate de către Organismul de Acreditare din Germania – DAkkS (Deutsche Akkreditierungsstelle) şi cuprind :

– Certificarea sistemelor de management al calităţii (EN ISO 9001:2008, ISO/TS 16949:2009)

– Certificarea sistemelor de management de mediu (EN ISO 14001:2004)

– Certificarea sistemelor de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale (BS OHSAS 18001:2007)

– Certificarea sistemelor de management pentru securitatea informaţiei (ISO/IEC 27001:2005)

– Certificarea sistemelor de management al siguranţei alimentelor (HACCP, EN ISO 22000:2005)

De asemenea, laboratoarele noastre acreditate din Germania şi Olanda vă oferă accesul la servicii de testare şi certificare a produselor. Fie că este vorba de subansamble electrice şi electronice, produse electrice de larg consum, testări ale produselor chimice cum ar fi cosmeticele auto sau testarea siguranţei jucăriilor, expertiza DEKRA vă asigură conformarea la cerinţele diferitelor pieţe de desfacere globale, cât şi la cerinţele din ce în ce mai exigente ale clienţilor .

Prin colaborarea cu Asociaţia Europeană a Spa-urilor (ESPA), DEKRA efectuează de asemenea audituri pentru obţinerea prestigioaselor certificări EuropeSpa Med şi EuropeSpa Wellness, în domeniul turismului balnear.

Lăsaţi-ne să vă ajutăm în optimizarea calităţii produselor şi proceselor din compania dumneavoastră, să oferiţi garanţia securităţii şi sustenabilităţii afacerii dumneavoastră, să păstrati costurile sub control, astfel încât să puteţi atinge obiectivele companiei dumneavoastră.

Beneficiaţi de încrederea care vine odată cu colaborarea cu un partener de încredere!

DEKRA Certification S.R.L.

Cluj-Napoca, Str.C-tin Brâncuşi Nr.131

Tel. 0264.443.598

Fax. 0264.441.393

E-mail: dekra@dekracert.ro

www.dekra-certification.ro

Responsabil vânzări

Muntean Ionuţ

0723.344.060

muntean.ionut@dekracert.ro