În ultimii ani, zona administrației publice a fost luată prin surprindere de o mulțime de factori nepredictibili.

Multiplicarea tipurilor și mutațiilor virusurilor, bacteriilor și mucegaiurilor a afectat major mediul de lucru în domeniul administrativ, apărând un număr din ce în ce mai mare de îmbolnăviri profesionale.

Tratamentele cu antibiotice deja scăzând în eficiență până la îngrijorătoarea cifră de 30%, este nevoie de noi tehnici și metode de decontaminare a spațiilor administrative (holuri, birouri, săli de ședință, arhive, toalete, etc.) eficiente energetic, ecologice care să poată ține activ și proactiv sub control calitatea mediului de lucru în domeniul administrativ.

Compania BIOCOMP este liderul mondial în furnizarea de sisteme și soluții eficiente de decontaminare cu lumină ultravioletă UV-C care garantează faptul că orice unitate, indiferent de locație, mărime și partiție va fi un spațiu sigur pentru angajați.

BIOCOMP pune la dispoziție conceptul de „Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C” (B.E.I.) cu aplicare în domeniul administrativ, dezvoltat după 32 ani de expertiză și experiență.

Sistemul de „Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C” (B.E.I.) garantează, în spațiile de activitate administrativă (holuri, birouri, săli de ședință, arhive, toalete, etc.), un scut de protecție activ și proactiv care va proteja cu o singură dotare și pe termen lung împotriva contaminărilor periculoase.

Prin dotarea cu dispozitive speciale pentru decontaminarea cu lumină ultravioletă UV-C a clădirilor administrative, se asigură concomitent următoarele:

  1. Decontaminarea aerului:
  • Sistemul B.E.I. asigură decontaminarea aerului fără substanţe chimice, în prezenţa persoanelor, după normele și standardele internaționale și europene în vigoare în 2023, cu dispozitive speciale cu amplasare facilă pe pereți sau tavan sau cu purificatoare mobile de podea;
  • Studiile internaționale de specialitate evidențiază: contaminările și modul de transmitere în domeniul administrativ a biocontaminanților periculoși se realizeazăpreponderent prin aer (68-70%).
  1. Decontaminarea suprafețelor:
  • Generale, în maximum 10 minute: podele, pereți, tavan, echipamente, birouri, dulapuri, canapele, scaune şi oricare alte suprafețe întâlnite în interiorul clădirilor administrative;
  1. Decontaminarea încălțămintei și a obiectelor personale (cutii, plicuri, corespondență, accesorii birotică, etc.);
  2. Decontaminarea suprafețelor de schimb de căldură din cadrul sistemelor de ventilație-climatizare cu scăderea cu până la 30% a consumului de energie electrică;
  3. Decontaminarea mijloacelor de transport și a echipamentelor auto implicate în proces.

De asemenea, compania BIOCOMP a lansat franciza “BE SAFE” care reprezintă o oportunitate de transfer tehnologic de tip know-how – business către companii care oferă prestări de servicii către domeniul administrativ, asigurând „Biosecuritatea Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C” a oricărui spaţiu de activitate din domeniul administrativ împotriva oricărui biocontaminant având full package-ul pentru demararea imediată a afacerii.

Pentru mai multe informații accesează următoarele link-uri: