cjarges_salasport1.jpgPe 24 octombrie, la Schitu Goleşti şi la Mihăeşti a fost prilej de sărbătoare, ambele comune celebrând ziua localităţii, cu sprijinul Consiliului Judeţean Argeş. La manifestări au participat, alături de primarii comunelor, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, consilieri judeţeni, primari şi directori ai instituţiilor din Argeş.

La Schitu Goleşti, primarul Marcel Palaghiu şi preşedintele Constantin Nicolescu au acordat premii şi diplome veteranilor de război şi cuplurilor care au aniversat 50 de ani de căsnicie. De asemenea, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a oferit o plachetă aniversară Primăriei şi Consiliului Local Schitu Goleşti, pentru activitatea desfăşurată în slujba comunităţii.

La Mihăeşti, sute de locuitori au sărbătorit cea de-a VII-a ediţie a zilei localităţii, manifestare realizată de Primăria Mihăeşti cu sprijinul Consiliului Judeţean Argeş, dar şi inaugurarea unei moderne baze sportive. Voia bună a fost asigurată de ansambluri folclorice şi artişti populari de la Centrul Judeţean de Promovare şi Conservare a Culturii Tradiţionale Argeş. La manifestări au participat, alături de primarul Gheorghe Matei, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, consilieri judeţeni, primari şi directori ai instituţiilor din Argeş.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, i-a acordat primarului Gheorghe Matei o plachetă aniversară, un gest simbolic pentru eforturile depuse de reprezentanţii administraţiei locale în dezvoltarea comunei Mihăeşti. Nu au fost uitate nici perechile care au împlinit 50 de ani de când şi-au legat destinele, fiecare fiind răsplătit cu un premiu şi o diplomă de fidelitate.

Cu această ocazie, a fost inaugurată şi noua sală de sport din comună, investiţie realizată cu finanţare de la Compania Naţională de Investiţii, în valoare de 36.000.000 lei. Contribuţia Primăriei Mihăeşti la realizarea obiectivului a fost de aproximativ 2.300.000 lei. De această investiţie, cu o suprafaţă de 1.600 mp, vor beneficia cei 860 de copii şcolari şi preşcolari, dar şi ceilalţi locuitori ai comunei care sunt amatori de sport.

cjarges_salasport2.jpg