Aceasta este concluzia unui raport publicat de compania de consultanță McKinsey, această creștere fiind a doua ca mărime din Europa.

Fiind un factor de bază al transformării digitale, Inteligența Artificială cunoaște un impuls incredibil în afaceri. Aproape 60% dintre clienți și-au crescut, de fapt, investițiile în Inteligența Artificială în timpul pandemiei și cu siguranță nu se vor opri când totul va reveni la normal. Companiile au început să folosească Inteligența Artificială pentru a depăși cu succes provocările acestor vremuri, astfel că ea poate fi utilizată în optimizarea proceselor de afaceri, în creșterea productivității angajaților și în serviciile de relații cu clienții.

Informațiile de mai sus au fost oferite la Microsoft Envision Forum 2021 de către David Carmona, General Manager, Artificial Intelligence & Innovation la Microsoft. Accesați înregistrarea evenimentului disponibilă on demand, pentru a afla de la David cum puteți utiliza responsabil IA pentru compania dumneavoastră.