Daniela Vasioiu:

Viceprimarul municipiului Braila, Daniela Vasioiu (PD), spune ca primaria municipiului s-a transformat intr-un “bordel” si ca “ii este scarba” sa mai intre in aceasta institutie, declaratiile sale fiind considerate de primarul Constantin Cibu “deplasate si fara temei”.
Daniela Vasioiu sustine ca primaria s-a transformat intr-un “bordel”, nu numai la figurat, prin “cloaca politica” in care se fac aranjamente intre consilierii PNL, PSD si PRM, dar si la “propriu”, sub patronajul primarului liberal Constantin Cibu. “Nu este posibil ca, atunci cand intri in biroul primarului, sa gasesti salariate ale primariei cu picioarele pe un alt scaun, stand sau band ceai sau cafea. Este edilul orasului si este normal ca lumea sa se comporte acolo cu decenta. Cum sa fie respectata institutia, cand in birou o femeie iese pe o usa, iar alta intra pe usa cealalta? Imi este scarba sa mai intru acolo”, a declarat Daniela Vasioiu.

Primarul Constantin Cibu considera “deplasate si fara temei” afirmatiile Danielei Vasioiu, sustinand ca nu a observat ca aceasta “sa dea semne de greata atunci cand intra in primaria-bordel pentru a semna statul de plata”, si a declarat ca asteapta scuze publice pentru aceste declaratii “jignitoare”. “Nu ma asteptam din partea unei asa-zise doamne sa foloseasca asemenea limbaj vulgar. Poate a facut afirmatia intr-un moment de confuzie, de deruta, de frustrare. Salariatii primariei sunt jigniti de aceste afirmatii. Am si un protest al sindicatului din administratia locala. Cred ca isi va cere scuze in mod public pentru acele cuvinte scapate la furie”, a declarat Cibu.

Protocolul Aliantei PNL-PD a fost rupt la nivelul judetului Braila, ca urmare a neintelegerilor dintre reprezentantii celor doua filiale.